Kinderfeestjes In de Huiskamer van IJsselstein!

Bij elk feestje worden de kinderen ontvangen met een welkomstdrankje
en de jarige job wordt natuurlijk extra in het zonnetje gezet!

Kinderfeestje met Fee Loesa ‘Vandaag ben ik een panter en morgen een vlinder, mama!’ De belevingswereld van een kind is prachtig! Met schmink kun je die belevingswereld en de fantasie nog rijker maken. Schminken is een feestje voor kinderen. We starten de workshop met het zingen van ons mooiste lied voor de jarige en het uitpakken van de cadeautjes. Daarna zorgt Fee Loesa voor een feestelijke activiteit waarbij de jarige in het middelpunt van de belangstelling staat. Alle kinderen mogen voor de jarige een mooie wens bedenken die we omtoveren met een toverspreuk. De jarige mag samen met Fee Loesa de toverdrank maken die door alle mooie wensen zal bruisen van plezier! Daarna tovert Fee Loesa met de mooiste kleurtjes een stralende glimlach op alle gezichtjes van de kinderen. De kinderen kunnen kiezen voor een geschminkt gezicht of prachtige armversiering. Terwijl Fee Loesa de kinderen één voor één schminkt kunnen de andere kinderen aan de slag met de pixels van de Snuisterije. Je kunt dus bijvoorbeeld als eenhoorn geschminkt mét een zelfgemaakte sleutelhanger van een eenhoorn voldaan de geweldige dag afsluiten. Wat een feest! Voor de oudere kinderen is het ook mogelijk om te foam kleien i.p.v. pixelen. Deze workshop duurt 2 uur en wordt volledig theatraal begeleid door Fee Loesa. Praktische informatie: leeftijd 4 tot 12 jaar, tijdsduur 2 uur, groepsgrootte 8 tot 10 kinderen, kosten incl. pixelen 19,99 euro per kind, de kosten incl. foam kleien 22,50 per kind.

Kinderfeestje met een workshop Decopatch. Decopatch zijn stukjes vliegerpapier die je op een ondergrond zoals papier mache kan beplakken. Onder andere poezen, paarden, eenhoorns en dinosaurussen zitten in het assortiment. Het kind mag naar eigen inzicht kiezen. Tijdsduur 2 uur. Prijs per kind 13,50 euro.

Kinderfeestje met workshop canvas lijst te versieren. Er is keuze uit zeemeerminnen en dieren. Eerst gaan ze de afbeelding inkleuren, daarna bewerken met glitterlijm, afwerken met verf en tenslotte versieren met pailletten. Tijdsduur 1,5 uur. Prijs 11,50 euro per kind.

Kinderfeestje met een workshop foam clay. Versier met foam clay (zelfhardende klei) bijvoorbeeld een dolfijn, zeemeermin of dinosaurus. Leuk te combineren met pearl clay.  Tijdsduur 1,5 uur. Prijs per kind 12,50 euro

Kinderfeestje met een workshop 3D houten figuren maken. Door eerst de puzzel in elkaar te zetten en daarna de mogelijkheid tot verfen, kleuren of bekleden met foam clay. Verschillende puzzels zoals auto’s, dino’s, vliegtuigen e.d. Tijdsduur 2 uur. Prijs per kind 11,50 euro.

Kinderfeestje met een workshop pixelen. De kinderen vanaf 7 jaar kunnen een sleutelhanger komen pixelen. Kinderen jonger dan 7 jaar een basisplaat. Tijdsduur 2 uur. Prijs per kind 9,50 euro.

Kinderfeestje met een workshop Diamond painting. Diamond painting zijn kleine steentjes die door middel van wax aan het oppervlakte worden aangebracht. Er is volop keuze o.a. paard, eenhoorn, kat, taart, pinguïn, hond etc…. Je kan het gemaakte als magneet, hanger of lijstje gebruiken! Tijdsduur 2 uur. Prijs per kind 12,50 euro

Mozaïeken bij de Snuisterije. Heerlijk ontspannend! Maak je eigen fotolijst, paardenhoofd, hart of iets naar eigen voorkeur. Het kinderfeestje duurt twee uur en is te reserveren vanaf 6 kindjes. De prijs is 13,50 per kind

Nog enkele mogelijkheden:
*Bij binnenkomst een etagère vol mini-muffins (2 stuks per kind). Kosten 2 euro per kind.
*Mogelijkheid voor een taart voor 10 personen, 22,50 euro per taart. Natuurlijk gemaakt door Tante Cake.