Op zoek naar een werkruimte voor één (of een paar) uur? Dat kan!

Werkplek te huur per uur. In de Huiskamer van IJsselstein biedt je de mogelijkheid om werkruimte per uur te huren. Al voor 18,50 euro per uur (inclusief btw) huur je de volledige huiskamer. Ideaal als je alleen of met een groep wil werken, een workshop, cursus of training wil geven, of voor een uurtje (of een paar) ruimte nodig hebt om een zakelijke bespreking te houden.
-Gebruik van Wifi.
-Er is een beamer + scherm en flip-over.
-In de Huiskamer van IJsselstein biedt plaats aan maximaal 24 personen.

Flexibel De tafels in de huiskamer zijn in hoogte verstelbaar en op verschillende manieren neer te zetten. Daardoor is het mogelijk om de ruimte naar eigen wens in te delen. Handig als je bijvoorbeeld een creatieve workshop wil geven. We denken graag met je mee hoe je de ruimte voor jouw doel kan indelen.

Koffie, thee of lunch? Bij een werkplek hoort natuurlijk koffie en thee. Als je aangeeft dat je hier gebruik van wilt maken dan zorgen we dat er thermoskannen klaarstaan. Er is tevens een Nespresso apparaat aanwezig, voor als je maar een paar kopjes nodig hebt. Wil je een luxere kop koffie? Dat kan ook! Tante Cake brengt het graag voor jou, je gasten en/of collega’s langs. Iets lekker bij de koffie? We kunnen een mooie selectie taartjes neerzetten.
Lunch in de huiskamer kan natuurlijk ook. Vraag naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee

Praktische info Er is een keuken aanwezig voorzien van koelkast, koffiezetapparaat, Nespresso apparaat, waterkoker en vaatwasmachine waar je gebruik van mag maken. Een ruim gevulde kast met kopjes, theepotten, borden, schalen, glazen en bestek. Tevens is er Wifi, een beamer met scherm (260cm x 195cm) en een flip-over. In de Huiskamer van IJsselstein biedt plaats aan maximaal 24 personen.