Volg een van onze workshops!

Workshop boltaart. We maken een boltaart voor 10 personen. Je leert de technieken die nodig zijn om een boltaart te maken. Zoals de taart opbouwen, marsepein kleuren, decoraties maken en de taart bekleden. En je gaat naar huis met een overheerlijke en fraai ogende taart. Koffie thee en iets lekkers zijn bij de workshop inbegrepen. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en kost 39,50 euro. Minimum aantal deelnemers is 8.

 

OUDER / KIND WORKSHOP BOLTAART MAKEN
zondag 31 maart 2019 van 13:00 – 15:30 uur 45,00 euro per 2.
DEZE WORKSHOP ZIT INMIDDELS VOL, INSCHRIJVEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK

Workshop mini-boltaart maken voor kids (vanaf 10 jaar). Je leert de technieken die nodig zijn om een boltaart te maken. Zoals de taart opbouwen, marsepein kleuren, decoraties maken en de taart bekleden. En je gaat naar huis met een super lekkere en mooie taart. Tussendoor is er limonade met iets lekkers erbij. Tijdsduur 2 uur. Minimum aantal deelnemers is 8. Kosten per kind 22,50 euro

Workshop cupcakes versieren voor kids (vanaf 8 jaar). We gaan per kind 4 cupcakes versieren en de doosjes waarin de cupcakes mee naar huis gaan worden ook mooi versierd. Tussendoor is er limonade met iets lekkers erbij. De workshop duurt 1,5 uur. Minimum aantal deelnemers is 8. Kosten per kind 17,50 euro per kind.

Binnenkort: workshop karikatuur tekenen. Deze workshop wordt gegeven door Jan Ibelings, een zeer ervaren karikaturist die met humor en vakmanschap de kunst van het karikatuur tekenen overbrengt.

Zelf een workshop geven? Dat kan! Voor 18,50 per uur (inclusief btw), kun je de ruimte huren om zelf een workshop, cursus of training te geven. Interesse? Stuur een mail naar info@indehuiskamer.nl of bel naar 030-6330430 (De Keuken van Tante Cake) of naar 030-6871199 (De Snuisterije) en vraag naar de mogelijkheden.